As Oy Jätkäsaaren Lakeanpuisto Helsinki

Asunto Oy Jätkäsaaren Lakeanpuisto Helsinki

Kanariankuja 4, 00220 Helsinki

Hakuohje ladattavissa tästä.

Hakuaika on päättynyt 9.4.2018 klo 12.00.

 

Arvonnan voittajat ladattavissa tästä.

Voittajiin otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.

Pyydämme malttia, sillä asuntomyyntimme on ruuhkautunut suuren yhteydenottomäärän vuoksi. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kyselyihin mahdollisimman pian.

 

Kaikki vapaaksi jääneet asunnot on tällä hetkellä varattu. Kiitämme suuresta mielenkiinnosta!

 

Uusia varauspyyntöjä emme voi tällä hetkellä enää ottaa vastaan.

(Vapaaksi jääneiden asuntojen varaus 16.4.2018 klo 12.00 alkaen. Vapaaksi jääneet asunnot ilmoitetaan kotisivuillamme, ladattavissa tästä linkistä sekä netin asuntoportaaleissa: Etuovi.com ja Oikotie.fi. Arvontatuloksissa vapaana näkyvä huoneisto C3 myydään Helsingin kaupungille Hitas-menettelyn mukaisesti. Tätä asuntoa ei siis voi varata. Ennen maanantaita 16.4. klo 12.00 tulleita yhteydenottoja ei katsota vielä varauksiksi. Huomioittehan tämän ja lähetätte vapaamuotoisen varauspyynnön sisältäen asunnon numeron sekä yhteystietonne osoitteeseen jussi.pyykkonen@lakea.fi)

 

 

 

Koti pääkaupungin kiinnostavimmassa kaupunginosassa

Jätkäsaaren Lakeanpuisto sijoittuu tiiviiseen urbaaniin korttelirakenteeseen Hyväntoivonpuiston reunalle. Kohteessa on 70 asuntoa ja se toteutetaan Hitas-kohteena.

Lakeanpuisto on suunniteltu monenlaisia kaupunkilaisia varten. Kohteessa on monipuolinen asuntojakauma, ja sieltä löytyy sekä pieniä asuntoja että tilavampia perheasuntoja.

Ylempien kerrosten parvelliset asunnot tarjoavat hieman erilaisia kaupunkikoteja. Myös kaksikerroksisien ullakkoasuntojen kattoterassi on harvinaisempi ratkaisu asuntotuotannossa.

Hyvät yhteistilat, saunaosasto ja yhteiskäytössä oleva kattoterassi antavat asumiseen hieman ekstraa.

Asuinkerrokset: 4–6
Asuntomäärä: 70
Huoneistot: 31,5–109,5 m2

Kohteen myyntiesite