Lakealla tapahtuu

15.1.2018

Haemme projektipäällikköä Jyväskylään

Työn kuvaus:
Lakea Oy:n toiminnan kasvaessa voimakkaasti haemme nyt Jyväskylään kokenutta ja rakennuttamistehtävistä innostunutta projektipäällikköä.

Toivomme sinulta:
Koulutukseltasi olet esimerkiksi rakennusalan insinööri tai diplomi-insinööri, arkkitehti tai olet suorittanut jonkin muun soveltuvan teknisen alan tutkinnon. Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta rakennuttamistehtävistä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja käytät sujuvasti toimisto- ja muita sovelluksia.
 
Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, kehitysorientoitunut ja joustava. Sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot, hallitset laajoja asiakokonaisuuksia ja kykenet päätöksentekoon myös paineen alla. Edustat yritystä uskottavasti, jämäkästi ja yhteistyökykyisesti niin asiantuntijana, yhteistyökumppanina kuin projektin johtajana. 

Tehtäviisi kuuluu:
Päätehtävänäsi on rakennuttamishankkeiden johtaminen hankesuunnittelusta käyttöönottovaiheeseen ja takuuajan tehtäviin saakka. Viet hankkeita ammattitaitoisesti eteenpäin ja neuvottelet aktiivisesti myös uusista projekteista.

Tarjoamme sinulle:
Sinulla on mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisessa, menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Voit kehittää ja kehittyä tehtävässä, joka on mahdollisuuksia täynnä.
 
Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon puolelta Tea Heinola, 0400 451 039, tea.heinola@adecco.fi. Hae paikkaa sivujemme www.adecco.fi/avoimet työpaikat kautta viimeistään 4.2.2018 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Hakemuksen voit jättää tästä linkistä: https://www.adecco.fi/fi-fi/tyopaikka/projektipaallikko-lakea-oy-jyvaskyla-jyvaskyla/?ID=2113771

 

Vanhempia uutisia

Uutisarkisto