Lakealla tapahtuu

9.2.2018

Haemme aluepäällikköä Jyväskylään, hakuaikaa jatkettu!

Lakea Oy:n toiminnan kasvaessa voimakkaasti haemme nyt Jyväskylään ammattitaitoista, kokenutta ja esimies- ja rakennuttamistehtävistä innostunutta aluepäällikköä. 

Koulutukseltasi olet esimerkiksi rakennusalan insinööri tai diplomi-insinööri, arkkitehti tai olet suorittanut jonkin muun soveltuvan teknisen alan tutkinnon. Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta rakennuttamistehtävistä ja kilpailutuksista. Osaat toimia asiantuntijaesimiehenä. Ymmärrät asuntorakennuttamisen liiketoimintalogiikan, maanhankinnan ja tontin vaatimukset, tavoitteet ja suunnittelunohjauksen merkityksen. Myynnillinen ote kulkee mukana työsi jokaisella osa-alueella. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja käytät sujuvasti toimisto- ja muita sovelluksia. 
  
Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, kehitysorientoitunut ja joustava. Et pelkää tarttua työhön ja uusiin haasteisiin. Olet johtamiskykyinen, sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot, hallitset laajoja asiakokonaisuuksia ja kykenet päätöksentekoon myös paineen alla. Edustat yritystä uskottavasti, jämäkästi ja yhteistyökykyisesti niin asiantuntijana, yhteistyökumppanina kuin projektin johtajana. 

Tehtäviisi kuuluu: 
Aluepäällikkönä vastaat tuloksellisesta toiminnasta tavoitteiden mukaisesti sekä toimit toimiston esimiehenä. Osana tätä kokonaisuutta vastaat alueesi tontinhankinnasta, hankekehityksestä, rakennuttamisesta ja asiakastyytyväisyydestä. Tehtäviin kuuluu myös asiakassuhteiden edistäminen sekä yhteydet viranomaistahoihin. 
  

Tarjoamme sinulle: 
Sinulla on mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisessa, menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Voit kehittää ja kehittyä tehtävässä, joka on mahdollisuuksia täynnä. 
  
Kiinnostuitko? 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon puolelta Tea Heinola, 0400 451 039, tea.heinola@adecco.fi. Hae tehtävää Adeccon sivujen kautta viimeistään 18.2.2018 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. 

Jätä hakemuksesi tästä linkistä: https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/aluepaallikko-lakea-oy-jyvaskyla/1092477
  

Vanhempia uutisia

Uutisarkisto