Lakealla tapahtuu

21.6.2017

Lakea hakee projektipäällikköä Vantaalle!

Lakea Oy:n toiminnan kasvaessa voimakkaasti haemme nyt Uudellemaalle vakituisiin tehtäviin ammattitaitoista, kokenutta ja rakennuttamistehtävistä innostunutta projektipäällikköä.

Koulutukseltasi olet esimerkiksi rakennusalan insinööri tai diplomi-insinööri, arkkitehti tai olet suorittanut jonkin muun soveltuvan teknisen alan tutkinnon. Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta rakennuttamistehtävistä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja käytät sujuvasti toimisto- ja muita sovelluksia.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, kehitysorientoitunut ja joustava. Sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot, hallitset laajoja asiakokonaisuuksia ja kykenet päätöksentekoon myös paineen alla. Edustat yritystä uskottavasti, jämäkästi ja yhteistyökykyisesti niin asiantuntijana, yhteistyökumppanina kuin projektin johtajana.
 
Päätehtävänäsi on rakennuttamishankkeiden johtaminen hankesuunnittelusta käyttöönottovaiheeseen ja takuuajan tehtäviin saakka. Viet hankkeita ammattitaitoisesti eteenpäin ja neuvottelet aktiivisesti myös uusista projekteista.
 
Sinulla on mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisessa, menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Voit kehittää ja kehittyä tehtävässä, joka on mahdollisuuksia täynnä.

 Mikäli sinusta tuntuu, että tämä on juuri sinun työpaikkasi, lähetä hakemuksesi ja cv:si sähköpostitse osoitteeseen sisko.lahtinen@adecco.fi. Viimeinen hakupäivä on 23.7.2017. Lisätietoja paikasta voit kysyä Senior HR Consultant Sisko Lahtiselta numerosta 040 779 5541. Tiedusteluihin 16.6. – 2.7.2017 vastaa Business Manager Heidi Haikonen 050 3600 160.

Voit myös täyttää hakemuksen täällä: http://www.badenochandclark.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/projektipaallikko-vakituinen-rakentaminen/?ID=a81599ad-8ab5-4c0e-a116-6cbc66444af4

 

Vanhempia uutisia

Uutisarkisto