Lakealla tapahtuu

21.6.2017

Lakea hakee aluepäällikköä Vantaalle!

Lakea Oy:n toiminnan kasvaessa voimakkaasti haemme nyt Uudellemaalle vakituisiin tehtäviin ammattitaitoista, kokenutta ja esimies- ja rakennuttamistehtävistä innostunutta aluepäällikköä.

Koulutukseltasi olet esimerkiksi rakennusalan insinööri tai diplomi-insinööri, arkkitehti tai olet suorittanut jonkin muun soveltuvan teknisen alan tutkinnon. Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta rakennuttamistehtävistä ja kilpailutuksista. Osaat toimia asiantuntijaesimiehenä. Ymmärrät asuntorakennuttamisen periaatteet, maanhankinnan ja tontin vaatimukset, tavoitteet ja suunnittelunohjauksen merkityksen. Myynnillinen ote kulkee mukana työsi jokaisella osa-alueella. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja käytät sujuvasti toimisto- ja muita sovelluksia.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, kehitysorientoitunut ja joustava. Et pelkää tarttua työhön ja uusiin haasteisiin. Olet johtamiskykyinen, sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot, hallitset laajoja asiakokonaisuuksia ja kykenet päätöksentekoon myös paineen alla. Edustat yritystä uskottavasti, jämäkästi ja yhteistyökykyisesti niin asiantuntijana, yhteistyökumppanina kuin projektin johtajana.

Aluepäällikkönä vastaat tuloksellisesta toiminnasta tavoitteiden mukaisesti sekä toimit toimiston esimiehenä. Osana tätä kokonaisuutta vastaat alueesi tontinhankinnasta, hankekehityksestä, rakennuttamisesta, myynnistä ja asiakastyytyväisyydestä. Tehtäviin kuuluu myös asiakassuhteiden edistäminen sekä yhteydet viranomaistahoihin. 
 
Sinulla on mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisessa, menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Voit kehittää ja kehittyä tehtävässä, joka on mahdollisuuksia täynnä.

Mikäli sinusta tuntuu, että tämä on juuri sinun työpaikkasi, lähetä hakemuksesi ja cv:si sähköpostitse osoitteeseen sisko.lahtinen@adecco.fi. Viimeinen hakupäivä on 23.7.2017. Lisätietoja paikasta voit kysyä Senior HR Consultant Sisko Lahtiselta numerosta 040 779 5541. Tiedusteluihin 16.6. – 2.7.2017 vastaa Business Manager Heidi Haikonen 050 3600 160.

Voit myös täyttää hakemuksen täällä: http://www.badenochandclark.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/aluepaallikko-vakituinen-rakentaminen/?ID=3f3af330-53c6-49df-85db-abd2125d16f4

Vanhempia uutisia

Uutisarkisto