Lakealla tapahtuu

18.1.2018

Haemme isännöintipäällikköä Vaasaan

Päätehtävänäsi on omien isännöintikohteiden hoitaminen laadukkaasti sekä isännöintitoimintamme johtaminen ja kehittäminen Vaasassa. Toimit isännöintitiimin esimiehenä ja teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, oman organisaation ja yhteistyökumppanien kanssa.

Olet vahvan isännöintikokemuksen omaava kiinteistöalan osaaja. Sinulla on esimieskokemusta, tehtävän vaatima teknis-taloudellinen osaaminen sekä halua ja näkemystä kehittää toimintaa. Hallitset laajoja asiakokonaisuuksia ja kykenet päätöksentekoon paineen alla. Edustat yritystä uskottavasti eri tilanteissa asiantuntemuksellasi sekä palveluasenteellasi. Työpisteesi sijaitsee Vaasassa ja alueen keskeisten toimijoiden ja markkinoiden tuntemus on eduksi tehtävässä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • soveltuvaa rakennus-/ kiinteistöalan koulutusta
  • isännöinnin kokemusta ja pätevyyttä
  • hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • sujuvaa toimistosovellusten ja muiden tarvittavien ohjelmistojen käyttötaitoa
  • ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä menestyvässä, eteenpäin pyrkivässä ja kasvavassa yrityksessä, vahvan ja osaavan organisaation tuen sekä kilpailukykyiset työsuhteen edut.

 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry. Tiedustelut arkisin klo 8-17 Lakeusrekryn rekrytointiasiantuntija Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään su 4.2.2018.

https://www.lakeusrekry.fi/lomake/form.php?id=337

Vanhempia uutisia

Uutisarkisto